faza cu tipa care a murit si politia a fost expusa in felul acela in presa. sa zicem ca o persoana de incredere mi/a spus ca incidentul s-a consumat inainte de a veni coloana oficiala. plus, ce sa fi facut? s-o fi pus in masina politiei si s-o fi dus la spital? si daca ar fi murit pe drum? cine ar fi fost de vina?
Hatieganu spunea ca daca nu i-ai facut pacientului NIMIC, deja i-ai facut un bine.
una din principalele actiuni de prim ajutor e sa nu misti accidentatul. pentru ca poti face mai mult rau decat bine.
eu cred k e important ca noi, cum ne dam asa oameni de media sa vedem dincolo de ceea ce ne arata ei. nu tot ce straluceste e aur. Si mai ales fetele, ar trebui sa stie, sa nu creada tot ce aud
sustin ideea ca a fost urata tema. de fapt, a fost o provocare maxima a neuronilor nostri. Pentru ca imaginatia zburdaza cu tipa care a murit si politia a fost expusa in felul acela in presa. sa zicem ca o persoana de incredere mi/a spus ca incidentul s-a consumat inainte de a veni coloana oficiala. plus, ce sa fi facut? s-o fi pus in masina politiei si s-o fi dus la spital? si daca ar fi murit pe drum? cine ar fi fost de vina?
Hatieganu spunea ca daca nu i-ai facut pacientului NIMIC, deja i-ai facut un bine.
una din principalele actiuni de prim ajutor e sa nu misti accidentatul. pentru ca poti face mai mult rau decat bine.
eu cred k e important ca noi, cum ne dam asa oameni de media sa vedem dincolo de ceea ce ne arata ei. nu tot ce straluceste e aur. Si mai ales fetele, ar trebui sa stie, sa nu creada tot ce aud
sustin ideea ca a fost urata tema. de fapt, a fost o provocare maxima a neuronilor nostri. Pentru ca imaginatia zburd[ cand vine vorba de ciocolata, toale si masini. face tumbe, spagatul si primeste medalii.
probabil au vrut sa ne provoace intr-un fel incisiv. Iar pe cei care sunt si soferi, poate au reusit sa-i chiar si enerveze pe ici pe colo.
Dar e mult mai greu sa construiesti ceva plauzibil, dar in care personal nu crezi nici daca te pica cu ceara. Sa vrobesti despre rauri de ciocolata e simplu, noroc ca gandurile nu au kalorii