ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Mergi jos
TOPIC: politia romana

Simina Diaconu (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
politia romana 28 Mar 2008 23:43  
ce campanie sa faci pentru politia romana care e mai preocupata de o coloana oficiala decat ca moare un om langa ea?
daca tot e un concurs care nu face nici bine nici rau clientului in mod real, pentru ca nu are urmari reale pentru el, poate veti propune candva si o campanie anti politia romana de exemplu.

in paranoia we trust
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Radu Deac (User)
Re:politia romana 29 Mar 2008 15:54  
=))))))))))))))))))))....ce s-a intamplat acolo in acel moment nu are nicio explicatir ....
am vaz si eu de ce anume sunt in stare politistii nostri...))
asta este....oricum consider k o campanie anti-politie exista...si se deruleaza de muulti ani...)))....si ce e cel mai important e faptul ca toti politistii ajuta ca aceasta sa aiba succes deplin )))

Sure as I live I know I\'mma die, So I\'mma sip everyday and get High, NaNaNaNa...
www.daggajoy.blogspot.com
www.pimp-my-ad.blogspot.com

Ancuta Zaharia (User)
Re:politia romana 30 Mar 2008 21:08  
Aici sunt mult mai multe probleme decat cum arata..e vorba de mentalitatea oamenilor. Acea coloana oficiala era destul de importanta si chiat dak ei(politistii) si-ar fi dorit sa fie mai preocupati de biata fetita ..nu au putut pt faptul ca era o "frica" inspirata de undeva de mai sus...deci eu consider ca tot balamucul asta incepe de mult mai SUS.

Radu Deac (User)
Re:politia romana 01 Apr 2008 13:09  
sincer, o campanie pentru politie trebuie sa fie una de PR nu de advertising...nu de alta dar politistii sunt asa de batuti in cap, sincer va spun, cred cu tarie ca ei nu ar intelege de ce apar reclame cu politisti la tvu'...ma rog, nu toti ))...nu-i stres ))

Sure as I live I know I\'mma die, So I\'mma sip everyday and get High, NaNaNaNa...

Simona Liliana Tanasa (User)
Re:politia romana 01 Apr 2008 14:21  
Pai nu a zis nimeni ca nu putem sa gandim si componente de PR pentru campania noastra (proba de advertising). Nu?

Miruna Petra Siminel (User)
Re:politia romana 09 Apr 2008 01:01  
faza cu tipa care a murit si politia a fost expusa in felul acela in presa. sa zicem ca o persoana de incredere mi/a spus ca incidentul s-a consumat inainte de a veni coloana oficiala. plus, ce sa fi facut? s-o fi pus in masina politiei si s-o fi dus la spital? si daca ar fi murit pe drum? cine ar fi fost de vina?

Hatieganu spunea ca daca nu i-ai facut pacientului NIMIC, deja i-ai facut un bine.
una din principalele actiuni de prim ajutor e sa nu misti accidentatul. pentru ca poti face mai mult rau decat bine.

eu cred k e important ca noi, cum ne dam asa oameni de media sa vedem dincolo de ceea ce ne arata ei. nu tot ce straluceste e aur. Si mai ales fetele, ar trebui sa stie, sa nu creada tot ce aud

sustin ideea ca a fost urata tema. de fapt, a fost o provocare maxima a neuronilor nostri. Pentru ca imaginatia zburdaza cu tipa care a murit si politia a fost expusa in felul acela in presa. sa zicem ca o persoana de incredere mi/a spus ca incidentul s-a consumat inainte de a veni coloana oficiala. plus, ce sa fi facut? s-o fi pus in masina politiei si s-o fi dus la spital? si daca ar fi murit pe drum? cine ar fi fost de vina?

Hatieganu spunea ca daca nu i-ai facut pacientului NIMIC, deja i-ai facut un bine.
una din principalele actiuni de prim ajutor e sa nu misti accidentatul. pentru ca poti face mai mult rau decat bine.

eu cred k e important ca noi, cum ne dam asa oameni de media sa vedem dincolo de ceea ce ne arata ei. nu tot ce straluceste e aur. Si mai ales fetele, ar trebui sa stie, sa nu creada tot ce aud

sustin ideea ca a fost urata tema. de fapt, a fost o provocare maxima a neuronilor nostri. Pentru ca imaginatia zburd[ cand vine vorba de ciocolata, toale si masini. face tumbe, spagatul si primeste medalii.
probabil au vrut sa ne provoace intr-un fel incisiv. Iar pe cei care sunt si soferi, poate au reusit sa-i chiar si enerveze pe ici pe colo.
Dar e mult mai greu sa construiesti ceva plauzibil, dar in care personal nu crezi nici daca te pica cu ceara. Sa vrobesti despre rauri de ciocolata e simplu, noroc ca gandurile nu au kalorii

A wise girl knows her limits. But a great girl -knows she has none.

www.SiBlondeleGandesc.ro

Miruna Petra Siminel (User)
Re:politia romana 09 Apr 2008 01:04  
nu stiu ce am facut de am postat de doua ori. scuze!

A wise girl knows her limits. But a great girl -knows she has none.

www.SiBlondeleGandesc.ro

Radu Deac (User)
Re:politia romana 10 Apr 2008 12:25  
daca vreti sa vedeti ce au scos neuronii nostrii pentru proba de advertising intrati pe http://pimp-my-ad.blogspot.com/ ... ...este scriptul/conceptul/cadre/etc. in legatura cu campania gandita de echipa noastra P.I.M.P. My Ad, cu care ne-am calificat in finala

Mergi sus