ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata informala a Olimpiadelor Comunicarii Advertising Re:INVITATIE !!!!!!! puneti pe blogurile voastre!!!
Mergi jos
TOPIC: Re:INVITATIE !!!!!!! puneti pe blogurile voastre!!!

Radu Deac (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
INVITATIE !!!!!!! puneti pe blogurile voastre!!! 03 Apr 2008 17:24  
http://pimp-my-ad.blogspot.com/2008/04/invitatie-6-aprilie-2008cu-locatie-d.html

Dragi studente si studenti, organizatori, Juriu si participanti la OLIMPIADELE COMUNICARII

In speranta de a ne cunoaste mai bine, echipa P.I.M.P. My Ad va invita pe toti, DUMINICA 6 aprilie 2008, la o cafea, bere, votca, la un ceai, suc, shake etc. Ora potrivita, consideram noi, este 15:00, adica 3PM,
IN FATA LA HOTEL INTERCONTINENTAL,

Cei interesati de o asemenea experienta (ce sigur va deveni comica) sunt rugati sa isi anunte din timp participarea sau sa vina direct acolo, daca nu au timp de anunturi .
Va multumim pentru intelegere si suport,
P.I.M.P. My Ad

PS.: scuzati tonul oficial de mai sus...ideea e ca vom sta la o masa mare, vom bea ceva-ce doreste fiecare, care are bani, care nu, nu-i stres-, vom rade unii de ceilalti, ne vom cunoaste putin, vom inlatura o parte din emotii etc......asa ca VA ASTEPTAM !!!

Sure as I live I know I\'mma die, So I\'mma sip everyday and get High, NaNaNaNa...
www.daggajoy.blogspot.com
www.pimp-my-ad.blogspot.com
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

DJOSEF KARETI (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:INVITATIE !!!!!!! puneti pe blogurile voastre!!! 19 Jan 2010 13:51  
Salut la toti.Eu ma numesc Djosef Kareti.Multe discutii,multi povestesc,si imi place aceasta.Mia venit si mie onebunie in cap sa-mi deschid un blob.Pur si simplu am inteles ca si eu am ceva de spus la fel ca ceilalti.
Noul blog al meu este axat pe tema :MANIPULARE-in afaceri,in politica,business,familie,prietenie relatii.El este nou si deci nu este ft cunoscut.Imi doresc ca lumea sa citeasca articolele mele care includ tehnici,principii,legi si secrete cum sa influentam pe cineva sau sa-l convingem de un lucru.M-as bucura daca o sa intrati pe la mine si o sa cititi ,sa lasati un coment cu parerea voastra despre ce ar fi bine sa schimb sau sa adaug.va multumesc.intrati pe: MANIPULARE-KARETI.BLOGSPOT.COM

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus