ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Mergi jos
TOPIC: Re:Nedumerire

Alexandra Caras (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Nedumerire 12 May 2009 12:07  
Vine de la Knock Knock (Jack Daniel's)...

Daca schema noastra: mesajul merge catre consumatorul final, el cere JD la bar, barmanul cere JD proprietarului de club, acesta cere si el JD distributiei nu e okay, de ce ni se cere in brief sa ne adresam barbatului intre 25-40 de ani, venituri medii spre inalte (deci consumator final)?

Neajunsurile la nivel de distributie cad in grija alora de la marketing, nu a agentiei de advertising: treaba celor de la JD daca ofera whiskey gratuit barurilor sau ce bartere incheie pe durata lunii septembrie.

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Dragos Dehelean (Admin)
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Nedumerire 12 May 2009 14:48  
Ciudata nedumerire, acum cand mai sunt doar 3 zile pana cand trebuie sa predati prezentarea

Iarasi e ciudat ca intrebarea pare sa se adreseze organizatorilor si nu clientului.

Cred in concluzie ca e ceva in neregula cu "focus"-ul vostru la ora asta.

Oricum sper sa vi-l recapatati si sa va reamintiti ca e vorba de o competitie de comunicare de cel mai inalt nivel, al carei moment culminant se apropie cu repeziciune.

Asa ca va urez succes si voua si celorlalte echipe de la Advertising. Si va mai doresc sa demonstrati ca la Olimpiadele Comunicarii chiar ajung cei mai buni...

Presedinte Asociatia de Comunicare Ethos

http://www.dragosdehelean.ro
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus