ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata oficiala a Olimpiadelor Comunicarii Anunturi Am intrat in a 2-a saptamana de inscrieri
Mergi jos
TOPIC: Am intrat in a 2-a saptamana de inscrieri

Corina Iordache (Admin)
User Offline Click here to see the profile of this user
Am intrat in a 2-a saptamana de inscrieri 23 Mar 2009 09:58  
Daca ati ramas in urma cu vestile, va anuntam ca inscrierile se desfasoara pana pe 16 aprilie.

Temele de preselectie
Echipele care se inscriu in competitie trebuie sa treaca printr-o etapa de preselectii. In aceasta etapa trebuie sa rezolve o tema, care difera in functie de proba aleasa.

Iata temele de preselectie de la editia 2009:

Comunicare Institutionala
“Realizarea unei campanii care sa-i convinga pe angajati sa faca mai mult sport.”

Relatii Publice
“Realizarea unei campanii care sa incurajeze populatia sa recicleze deseurile provenite de la echipamentele electronice, inclusiv becuri (DEEE).”

Comunicare Politica
“Realizarea unei campanii de convingere a electoratului sa voteze pentru schimbarea tipului de republica, in cadrul unui Referendum.”

Participantii au de ales intre 2 situatii ipotetice, in care s-ar organiza un Referendum pentru transformarea Statutui Roman in: a) republica de tip parlamentar; b) republica de tip prezidential.

Advertising
“Realizarea unei campanii de advertising care sa ii convinga pe consumatori sa cumpere produse fabricate in Romania, in defavoarea celor din import (atunci cand exista o alternativa rezonabila).”

Ce parere aveti despre teme?

Sa nu uit... Puneti bazele unui blog personal si/sau de echipa. Povestiti cum v-ati format echipa, cum lucrati la campanie, experiente iesite din comun, amuzante, momente care sa va puna in valoare, analize de campanii etc.

Este un moment bun sa profitati de oportunitatea de a va face remarcati.

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus