ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata oficiala a Olimpiadelor Comunicarii Anunturi Echipele finaliste la Relatii Publice
Mergi jos
TOPIC: Echipele finaliste la Relatii Publice

Corina Iordache (Admin)
User Offline Click here to see the profile of this user
Echipele finaliste la Relatii Publice 22 Apr 2009 22:43  
Gasiti mai jos, in ordine alfabetica, echipele calificate in finala probei de Relatii Publice:

5 o'clock TeaM - blogul echipei
BOOmPR - blogul echipei
Dot - blogul echipei
Glam squad
Grupa Mica - blogul echipei
Heels & Ties PR - blogul echipei
Jack - blogul echipei
JUNIORS - blogul echipei
Matrioshka - blogul echipei
Press the BUTTON
REDIM - blogul echipei
The Bowties - blogul echipei
Themis PR - blogul echipei

Felicitari tuturor echipelor care au sustinut astazi interviul de preselectie!

De asemenea, le multumim membrilor Juriului care au fost alaturi de noi in procesul de preselectie: Raluca Zamfir, Alin Zainescu, Imola Zoltan, Cristina Hanganu, Larisa Petrini si Iulia Tanase.

Ce se intampla mai departe?

Briefingurile si tutoriatele se vor tine la Palatul Parlamentului, in sala Nicolae Balcescu. Iata programul lor:

Briefing Relatii Publice: miercuri, 29 aprilie, ora 15.30 - 17.00;

Tutoriat Relatii Publice:
miercuri, 29 aprilie, ora 17.30 - 19.30.

Nu uitati ca este obligatoriu sa fiti prezenti la aceste evenimente in formula completa.

Va asteptam la Conferinte

Indiferent daca v-ati calificat sau nu in finala va asteptam sa fiti in continuare alaturi de comunitatea Olimpiadelor Comunicarii. Prima ocazie sunt Conferintele de luni si marti, 27 si 28 aprilie.

Informatii despre ce v-am pregatit anul acesta gasiti in pagina Conferinte.

Si, deoarece Conferintele Olimpiadelor Comunicarii sunt evenimente esentiale pentru formarea oricarui comunicator, v-am fi recunoscatori pentru orice ajutor pe care ni-l puteti oferi in promovarea lor.

Daca aveti bloguri de echipa / individuale, va invitam sa afisati unul din banner-ele de promovare a Conferintelor. Le gasiti in pagina Promoveaza Conferintele

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus