ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Mergi jos
TOPIC: OC 2009 acum si pe Twitter!

Zeul (Ionut2k) (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
OC 2009 acum si pe Twitter! 17 Apr 2009 04:47  
Bau! Ii dau cu copy paste direct de pe blogul meu si cel al echipei 594. E ora 5 asa ca se intelege de ce nu stau sa reformulez tot ^^

Daca esti participant la OC 2009 sau chiar membru al juriului (mai ales membru al juriului!! e cool cand vin persoane cunoscute între studenti) si folosesti Twitter, am “facut” un canal special pentru aceasta editie. Pasi:

1. Scrii ceva legat de OC pe Twitter. Dupa; ce ai scris adaugi #OC2009 in post.

2. Te duci pe http://search.twitter.com si scrii în casuta #OC2009. Vei vedea ce ai scris tu dar si ce au scris altii (daca au scris) despre Olimpiade.

Pff, cui îi trebuie premii bloguri când Twitter-ul e la moda! Daca prinde ideea, promit a premiez eu toate persoanele active acolo cu câte o bere, dupa; Olimpiade. Eu as fi vrut înainte de prezentari dar nu cred ca facem o impresie prea buna daca ne ducem toti ranga.

Tweet it!

Asadar, hai cu twitteruiala. Mie incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de porumbelu' ala, sau ce o fi el.

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Zeul (Ionut2k) (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:OC 2009 acum si pe Twitter! 17 Apr 2009 05:04  
Era sa uit!

Nu multe persoane viziteaza forumul olimpiadelor, asadar, daca binevoiti, hai cu word-of-mouth-ul si spuneti-le si celorlalti participanti despre acest instrument divin

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus