ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata oficiala a Olimpiadelor Comunicarii Intrebari si raspunsuri Ce se intampla daca in loc de 4000 de caractere avem 4300 sau 4500?
Mergi jos
TOPIC: Ce se intampla daca in loc de 4000 de caractere avem 4300 sau 4500?

Irina Diana Caramaliu (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Ce se intampla daca in loc de 4000 de caractere avem 4300 sau 4500? 13 Apr 2009 16:37  
Buna,

Incercam cu indarjire sa ne incadram in cele 4000 de caractere cerute si nu reusim.Oricat am sterge si am rescrie avem in jur de 4300.

Este oblogatoriu sa avem 4000 de caractere?Nu putem totusi sa depasim?Putin?

Multumim mult.

Ganduri de inchiriat - \"Promotie de idei\" -http://gandurideinchiriat.blogspot.com/
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Renatte Georgescu (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Ce se intampla daca in loc de 4000 de caractere avem 4300 sau 4500? 14 Apr 2009 21:49  
Draga Irina, imi permit sa-ti raspund la intrebare pentru ca si noi ne-am confruntat cu aceeasi dificultate. Insa, in general nu este bine sa depasesti limitele impuse/propuse, ci sa incerci pe cat posibil sa te incadrezi fara probleme in numarul limita de caractere. Sunt convinsa ca puteti taia unele informatii suplimentare care pot fi foarte frumos sustinute la interviu. Iar daca poti totusi sa scrii in afara spatiului limitat (cu permisiunea organizatorilor), astept un reply Bafta!

Dragos Dehelean (Admin)
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Ce se intampla daca in loc de 4000 de caractere avem 4300 sau 4500? 15 Apr 2009 22:39  
Daca e o idee buna, sigur intra in numarul de caractere cerut. O idee buna intotdeauna are nevoie de foarte putine explicatii

Presedinte Asociatia de Comunicare Ethos

http://www.dragosdehelean.ro

Mergi sus