ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Mergi jos
TOPIC: Putem sa fim doar 4 in echipa?

Anca-Elena Antofie (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Putem sa fim doar 4 in echipa? 12 Apr 2009 21:42  
1.AM O FOARTE MARE PROBLEMA!!!!
In saptamanile trecute mi-am format o echipa de 5 persoane. Mai avem putin si terminam de rezolvat sarcinile si ne putem inscrie, insa, unul din colegi si-a rupt piciorul chiar ieri, ceea ce inseamna ca cel putin doua saptamani de aici inainte nu poate sa se deplaseze. Avand in vedere faptul ca acest coleg e din provincie, lucru care i-ar ingreuna si mai mult participarea la proba de preselectii,dar ca el este unul dintre "oamenii de baza" din echipa, fara de care nu ne-am descurca, as vrea sa-i rog pe organizatori,daca se poate, sa faca o exceptie si sa ne lase sa ne prezentam la preselectie in formula de 4, urmand ca la conferinte sa fim in formula completa.
As vrea sa completez faptul ca timpul care a mai ramas pana la incheierea perioadei de inscriere nu ne mai permite cautarea altui membru care sa-l inlocuiasca pe cel accidentat, intrucat ar trebui sa incepem din nou totul de la zero.
In speranta unui raspuns afirmativ din partea dumneavoastra, va multumesc anticipat!
2.Este nevoie ca echipa sa-si faca si blog pana la preselectie?

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Dragos Dehelean (Admin)
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Putem sa fim doar 4 in echipa? 15 Apr 2009 22:19  
Anca, o sa-ti raspund intai la a doua intrebare, pentru ca e mai usoara.

Blogul de echipa nu e o conditie eliminatorie pentru o echipa. E doar o oportunitate de care poate beneficia pentru a se afirma in contextul Olimpiadelor.

La prima intrebare din pacate, raspunsul il da Regulamentul, care e foarte clar in privinta numarului de membri.

Presedinte Asociatia de Comunicare Ethos

http://www.dragosdehelean.ro

Alexandra Popa (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Putem sa fim doar 4 in echipa? 16 Apr 2009 00:37  
Am o nelamurire...La sectiunea bloguri, trebuie sa ne inscriem? Sau suntem evaluati automat?
Va doresc o seara popcorniceasca! http://popcorniceli.blogspot.com/

alexandra-Info Grauntzica

Mergi sus