ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata oficiala a Olimpiadelor Comunicarii Intrebari si raspunsuri Re:Cat dureaza si ce trebuie sa contina campania la Comunicare Politica?
Mergi jos
TOPIC: Re:Cat dureaza si ce trebuie sa contina campania la Comunicare Politica?

Irina Iliescu (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Cat dureaza si ce trebuie sa contina campania la Comunicare Politica? 13 Apr 2009 12:02  
1. pe ce perioada se desfasoara campania pentru referendum.
2. In afara acestei perioade de campanie propriuzisa ne este permisa realizarea unei campanii de informare?
3. In acest context, ce poate contine o campanie de informare pentru a nu fi considerata campanie propriuzisa. Spre exemplu, pot prezenta informatii despre republica parlamentara in afara perioadei de campanie propriuzise, in masura in care nu instig la vot si eventual nu folosesc nicio sigla a vreunui partid?

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Dragos Dehelean (Admin)
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Cat dureaza si ce trebuie sa contina campania la Comunicare Politica? 13 Apr 2009 16:59  
Buna Irina,

Temele de la Preselectii, difera de brief-urile pe care le veti avea de rezolvat in finala. In sensul ca le lipseste inclusiv nivelul de detaliu pe care le au acele brief-uri.

In acest context, raspunsul la intrebarea 1. nu poate fi dat.

La celelalte 2 ar trebui sa poti raspunde tu insati, pentru ca e vorba de un minim de cunoastere a domeniului in care vrei sa demonstrezi ca esti buna.

Oricum ar fi, daca imi permiti o sugestie, cele 3 intrebari nu-mi arata ca te concentrezi suficient pe specificul acestei etape, a Preselectiilor. Aici timpul e mult mai scurt iar instrumentele pentru a arata ca sunteti buni pe cele 4 criterii sunt mult mai sumare. In niciun caz nu se pune problema unui nivel de detaliu foarte mare. Atentie insa la gafele pe care le puteti face demonstrand ca sunteti foarte departe de domeniul in care concurati.

Iti recomand sa citesti cu atentie Pagina de Preselectii si sa-ti imaginezi in primul rand cum veti reusi sa convingeti in cele 10 minute pe care le veti avea atunci.

Presedinte Asociatia de Comunicare Ethos

http://www.dragosdehelean.ro
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus