ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Mergi jos
TOPIC: Re:statistica echipelor

Stefan G (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
statistica echipelor 01 Apr 2008 00:31  
Salutare, cand aflam cate echipe sunt inscrise la fiecare proba ? Sunt curios sa stiu cati concureaza "pe loc"
Multumesc

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Carina Sava (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 09:31  
Sunt 110 echipe in total dintre care 39 la advertising, 33 la PR, 25 la comunicare institutionala si 13 la comunicare politica. Mai multe despre echipele inscrise gasesti aici: http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/echipe/2008/echipe-inscrise.html

Eu sunt curioasa ce parere aveti de numarul echipelor inscrise in total, dar si la fiecare proba... Sunt multi, sunt putini?

Dependentza de comunicare
www.carina-pr.blogspot.com

Stefan G (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 11:25  
Sunt categoric mai putine echipe: acum vreo 2 ani au fost vreo 70 sau si mai bine doar la advertising...Sa speram ca scaderea cantitatii e in favoarea calitatii

Ca o parere personala, tema la advertising a fost nasoala de tot...mai bine propuneati o campanie de reabilitare a lui Osama, era mult mai simplu !!

Oricum, va fi un an interesant de urmarit.

Radu Deac (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 13:05  
pe mine sincer m-a ambitionat sa-mi folosesc creierul, sa-mi ard niste neuroni, eventual sa vad daca reusesc ceva sinapse...pana la urma se pare ca am reusit ))...nu ma prea pot pronunta in legatura cu dificultatea temelor de la celelalte probe...desi mie personal mi-ar fi suras sa fac campanie poltica, chiar daca geoana nu e preferatul meu ) ...succes la toti !!! www.pimp-my-ad.blogspot.com

Sure as I live I know I\'mma die, So I\'mma sip everyday and get High, NaNaNaNa...
www.daggajoy.blogspot.com
www.pimp-my-ad.blogspot.com

Simona Liliana Tanasa (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 14:19  
Nu stiu daca se poate gasi cauza putinelor inscrieri de la advertising in dificultatea temei. A fost o tema-provocare potrivita pentru nivelul la care au ajuns Olimpiadele.
Anyway, ne vedem la preselectii!
Bafta!

Stefan G (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 14:25  
Ai dreptate, oricat de grea ar fi tema asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi. Poate cauza e ca s-au plictisit de advertising si vor sa exploreze si alte discipline ale comunicarii. Sau poate, pur si simplu, le-a fost lene sa stranga echipa si sa gaseasca o idee ))

Carina Sava (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 15:10  
Nu cred ca e vorba doar de advertising. Sigur, suntem obisnuiti ca acolo sa fie cei mai multi (in urma cu 2 ani au fost peste 100). Ma asteptam la mai multe echipe in general. Explicatii putem gasi, totusi.

Exista multe evenimente dedicate studentilor pasionati de comunicare, dar de departe Olimpiadele Comunicarii sunt cel mai complex si mai important eveniment de genul asta.

Pe de alta parte, n-as zice ca temele de preselectie de anul acesta au fost de vina. Cel putin la comunicare institutionala si comunicare politica briefurile mi s-au parut interesante. Iar la advertising sigur ca nu a fost usor, dar ce farmec ar fi avut daca nu ne chinuiam putin?

Dependentza de comunicare
www.carina-pr.blogspot.com

Corina Iordache (Admin)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 17:27  
Eu cred ca sunt mai putine echipe pentru ca multi au constientizat ca e un concurs serios si nu poti veni fara sa ai un minim de cunostinte. Probabil in alti ani era plin de participanti dar veniti de dragul "de a vedea". Zic si eu...

Simona Liliana Tanasa (User)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 18:06  
Am postat pe blogul echipei cateva posibile explicatii. Va invit sa va spuneti parerea si sa le completati pe www.explozii.blogspot.com.

Corina Iordache (Admin)
Re:statistica echipelor 01 Apr 2008 18:28  
Tu explicatii, noi reactii http://hippie5.wordpress.com/

Mergi sus