ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Forum
Aboneaza-te la mesajele de pe forum prin RSS
Forum Fata oficiala a Olimpiadelor Comunicarii Intrebari si raspunsuri Va exista un interviu unde sa ne prezentam strategia?
Mergi jos
TOPIC: Va exista un interviu unde sa ne prezentam strategia?

Alexandru Sava (User)
User Offline Click here to see the profile of this user
Va exista un interviu unde sa ne prezentam strategia? 31 Mar 2009 09:56  
Salut Corina, uite am postat pe forum Am o nelamurire, in formularul de inscriere ni se cere sa prezentam in maxim 4000 de caractere metoda noastra de a rezolva tema de preseletie. Aceasta prezentare este cea care va determina daca ne-am calificat sau nu in faza finala a concursului ? sau va mai exista un interviu unde sa ne prezentam strategia?

Astazi daca nu-ti gasesti numele pe Google inseamna ca nu existi!
http://www.rgbcreativelab.com
http://www.alexandrusava.com
  Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Corina Iordache (Admin)
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:prezentare strategie 31 Mar 2009 11:53  
Alexandru,
Dupa ce se termina inscrierile, urmeaza etapa preselectiilor. Acestea vor insemna un interviu de preselectie care se va concentra pe modul in care ati lucrat la rezolvarea temei de preselectie. Veti fi evaluati de un "board" de preselectie, care va nota: creativitatea, gandirea strategica, abilitatile de prezentare si sinergia echipei voastre.

Preselectiile au lor intre 22 si 25 aprilie. In fiecare zi din aceasta perioada au loc interviurile pentru o singura proba.

Un interviu consta in: prezentarea campaniei rezolvate de voi si intrebari (daca sunt necesare) din partea Juriului. Prezentarea voastra nu trebuie sa dureze mai mult de 10 minute.

Mai multe detalii gasesti in Regulament la sectiunea Preselectii

Pentru a scrie un mesaj trebuie sa fii logat.

Mergi sus