ConcursJuriuParticipantiPremii bloguriEvenimenteFAQParteneriPresaResurseIstoricForum
Utilizator Parola Mi-am uitat parola Creare cont
Contact Termeni si conditii Harta site
Home arrow Istoric arrow Parteneri 2004arrow Revista T3
ALERTA
Fii sigur ca esti la curent cu noutatile de la Olimpiadele Comunicarii!
NOUTATI
Ne vom revedea in 2011 Castigatorii editiei 2009 Invitatie "oficiala" la Festivitatea si Petrecerea OlimpicaVezi toate noutatile

Urmareste prin RSS blogurile participantilor
Mentionari pe bloguri
"Un final si un nou inceput"
(Dragos Dehelean) 
"Şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea-aşa!"
(Echipa DOT) 
"Gustul dulce al…victoriei"
(5 o'clock team) 
"Olimpiadele Comunicarii 2009"
(Claudia Ciuta) 
"Olimpiadele Comunicarii: mai mult decat un concurs"
(Corina ) 

Vezi toate mentionarile

Revista T3
"Revista &quot;T3&quot; reflecta lumea tehnologiei in continua miscare in care traim cu totii astazi. De aceea, e firesc sa ne dorim sa vedem &quot;la lucru&quot; tineri curajosi si entuziasti care adopta din mers schimbarile si care stiu ca timpul nu asteapta pe nimeni. <br /> "

Elena Petianu
, Revista T3

Despre Revista T3

Fondata la finele anului 2000, compania Visual Media Distribution a intrat pe piata romaneasca aducand suporturi media moderne in sfera celor existente. <p>Situata undeva la granita dintre conventional si neconventional, imprumutand de la prima mediul de transmitere vizual si auditiv, iar de la cealalta punctul si momentul de impact maxim al transmiterii mesajului, activitatea firmei se poate defini pe trei directii: </p> <ul> <li>difuzarea de publicitate pe suport video in incinta Aeroportului International Bucuresti Otopeni (2001); </li><li>distributia de muzica digitala programata, via satelit, cu posibilitatea difuzarii de mesaje publicitare(2002); </li><li>editarea primei reviste in limba romana dedicata domeniului produselor electronice audio/video sub numele &quot;Hi-Fi Choice&amp;HomeEntertainment&quot;(2003), urmat a de prima revista de gadget-uri, &quot;T3&quot; (2004) </li> </ul>